Од 1. до 12. децембра, у онлајн формату одржаће се High School Case Competition, такмичење у решавању пословне студије случаја намењено средњошколцима. Иза овог пројекта, у сарадњи са Факултетом организационих наука, стоји највећа судентска менаџмент консалтинг организација у региону, Case Study Club.

High School Case Competition се по први пут ове године шири по целој Србији. Више од 300 средњошколаца из целе Србије, подељени у тимове, имаће прилику да решавају реалан пословни проблем, задат од стране компаније која подржава пројекат.

фото: Facebook/High School Case Competition

Свечано отварање пројекта и представљање студије случаја одржаће се 1. децембра, након чега ће уследити радионице едукативног карактера, где ће учесници стећи знања и вештине потребне за решавање задатог проблема.

Своје идеје и решења презентоваће 8. децембра пред стручним жиријем, а тимови који се буду пласирали у финале имаће могућност консултација са менторима како би унапредили даљи рад.

Финално излагање најбољих тимова и проглашење победника одржаће се 12. децембра. Ове године због ситуације са пандемијом, цело такмичење ће се одржати онлајн.

Циљ такмичења је да се ученицима средњих школа приближи концепт пословања, доношења одлука и решавања проблема кроз пример из праксе. Том приликом стећи ће вештине корисне за будућност, применљиве у свим сферама пословања, као и многа познанства.

фото: Facebook/High School Case Competition

Студентска организација Case Study Club позната је по успесима својих чланова на локалним, регионалним и светским такмичењима у решавању пословне студије случаја, а кроз пројекат High School Case Competition омогућава и средњошколцима да се у томе опробају.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве и направе своје прве кораке у свету бизниса, наводи се у званичном саопштењу.

Више информација, као и пријаву за такмичење можете пронаћи на друштвеним мрежама као и на званичном сајту www.casestudyclub.org.

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian