Желите промену у свом пословном животу? Желите да промените средину у којој радите или још увек не успевате да пронађете посао који задовољава ваше жеље и критеријуме? Дођите у петак, 15. новембра, у хотел „Metropol Palace” на највећи Link2job сајам запошљавања, који се одржава од 10 до 18 часова, а улаз на сајам је потпуно бесплатан.

Све што треба да урадите је да попуните ONLINE ПРИЈАВУ и потврдите свој долазак.

Овогодишњи Link2job сајам запошљавања највећи је до сада. На њему је учешће најавило 45 како домаћих, тако и интернационалних компанија, а у понуди ће бити преко 450 радних места, која чекају можда баш на вас. Донесите одлуку која ће вам променити каријеру у позитивном смеру.

Link2job сајам запошљавања организовао је Центар за развој каријере компаније Linkgroup, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Града Београда и Националне службе за запошљавање.

Остварите контакт са потенцијалним послодавцима и у богатој понуди послова пронађите прави за себе. И не само то! Бројни занимљиви и корисни садржаји које ћете добити на сајму издвајају ову манифестацију као прву и једину оваквог типа на нашим просторима.

Донесите одлуку која ће вашу каријеру променити из корена.

БОНУС: Завршите курсеве енглеског језика или MC Office потпуно бесплатно

Поред тога, да бисте баш ви били први пик послодавца на Link2job сајму запошљавања, свако ко дође 15. новембра у хотел „Metropol Palace” добиће потпуно бесплатно онлине курсеве енглеског језика или један од Microsoft Office модула ECDL курса по избору.

Пријавите се на сајту Link2job сајма и резервишите курс, а потом на самом сајму потврдите своју резервацију и курс је ваш, потпуно бесплатно!

Курсеве које добијате завршавате онлине – преко интернета, што значи да ћете моћи да их похађате када год ви желите, са било ког места, од куће или с посла.

Мултинационалне компаније нуде велики број нових радних места

Многе велике и успешне компаније учествоваће на Link2job сајму запошљавања: Sitel, Strabag, Галеника, Мона Плаза (Мона Хотел Манагемент), Birdseue, GrossOptic, али и образовне установе ITAcademy, BussinesAcademy, Савремена гимназија, Савремена основна школа, као и многи други са великим бројем отворених радних места.
Остварите контакт са потенцијалним послодавцима и међу богатом понудом послова пронађите прави за себе. Пријавите се и направите крупан корак ка унапређењу своје каријере.

Центар за развој каријере помоћи ће вам да унапредите своје пословне вештине

Поред курсева, чекају вас и бројне бесплатне погодности, помоћу којих ћете унапредити своју радну биографију – CV. Имаћете могућност израде професионалне фотографије за CV, корисна предавања и радионице компетентних стручњака, као и могућност да кроз Јоб Боx за симулацију интервјуа откријете како вас послодавци виде, где грешите и како то да исправите.

Центар за развој каријере помоћи ће вам да стекнете додатне вештине, које су некада и пресудне код послодаваца када бирају идеалног кандидата за своју компанију. Циљ Центра је да промовише целоживотно учење и даје подршку у грађењу успешне каријере и проналаску нових могућности професионалног усавршавања сваког корисника.

Крајње је време да се ваша каријера покрене у добром смеру. Дођите на највећи сајам запошљавања Link2job и нађите посао који ће вас чинити задовољним. Обезбедите своје место на време, пријавите се и у петак, 15. новембра, од 10 до 18 часова, посетите хотел „Metropol Palace”. Нека то буде прекретница у вашој каријери.

Извор: Kurir

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian