Ако имате жељу да се у опуштеној атмосфери упознате са представницима компанија чланица Научно-технолошког парка које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области, пријавите се за учешће на Каријерном ћаскању које организујемо у петак, 12.јула од 18 до 20 часова у Научно-технолошком парку Београд на Звездари.

Биће то сјајна прилика да се информишете и чујете савете од запослених у различитим компанијама, да разјасните недоумице, да сазнате какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима.

Инспиративни саговорници помоћи ће вам саветима како да идеје преточите у иновације и упутиће вас у специфичности развоја каријере у овој динамичној области. Догађај је намењен студентима завршних година свих нивоа студија на Универзитету у Београду који су заинтересовани за развој каријере у развојно-технолошким и стартап компанијама које послују у оквиру Научно-технолошког парка Београд.

Са студентима ће разговарати представници компанијаlocal a box, MDPI, Logic Bgrd, Tele Go, Solenoid Circus, Educated, The Social Formula, као и запослени у Пословно-технолошком инкубатору техничких факултета и Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Каријерном ћаскању ће се придружити и студентски тимови-полазници актуелног летњег студентског стартап кампа ParkUP! који се одржава од 10. до 16. јула у НТП-у на Звездари. Сви учесници Каријерног Ћаскања добиће на догађају пропусницу за финални дан кампа „Demo Day “ када ће студентски тимови убеђивати жири да баш њихово решење завређује даљи развој. Искористите прилику да видите како изгледа „Pitch “ , која ће екипа, идеја и решење проћи најбоље и зашто.

Пријављивање студената за Каријерно ћаскање отворено је на линку: https://bit.ly/2Jg6nfo до поноћи 10.јула 2019.

Учешће је бесплатно. Број места је ограничен, зато пожурите и резервишите своје место!

Позивамо вас да искористите ову прилику да се упознате, умрежите, повежете са различитим компанијама и сазнате како функционише рад у иновативном сектору, добијете савете за развој каријере, као и информације о могућностима за праксу, запослење или другу врсту ангажовања у складу са својим интересовањима.

 

Извор: Универзитет у Београду

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian