Објекти Установе Студентски центар „Београд“ спремни су за повратак студената, изјавио је за Прву телевизију директор Установе Горан Минић. Он каже да студенте очекују од наредне недеље, а тачан датум биће накнадно објављен (www.sc.rs) и биће усклађен са обавезама на високошколским установама.

фото: Printscreen/150minuta

У појединим домовима боравили су наши држављани који су се вратили из иностраства, а ти објекти су дезинфиковани и студенти безбедно могу да се врате, напомиње Минић.
Колико ће се студената вратити зависи од самих високошколских установа и од тога колико ће обавеза имати сами студенти. Не очекујемо да ће се сви вратити, казао је Минић за емисију 150 минута.

Директор УСЦБ истиче да ће све студенте дочекати освежен животни и радни простор, а како би им повратак био пријатнији, свим станарима обезбеђено је беспалатно коришћење теретана у домовима за један месец по избору, термин у сауни у Студентском граду, бесплатан термин за прање веша у домским перионицама, а студенти који поседују лични ауто добиће бесплатно коришћење паркинга за један месец.

Такође, студенти ће бити ослобођени плаћања станарине од тренутка обуставе рада установа студентског стандарда (16.март) до датума када буде омогућен повратак. Бонови купљени за исхрану у марту биће пренети за мај и могу се искористити, закључује Минић.

Извор: Прва

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian