На традиционалној новогодишњој прослави декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић доделио је захвалнице најбољим студентима и компанијама које су пружиле подршку факултету, као и признања школама за високе резултате ученика на пријемном испиту.

фото: Факултет организационих наука

За постигнуте високе резултате на домаћим и међународним такмичењима у решавању студије случаја током претходне школске године, захвалнице су примили: Кристина Кнежевић, Тамара Тошовић, Кристина Ракуљ, Вања Попов и Миља Радосављевић, док су за најбоље научне радове, захвалнице примили Јелена Андреја Радаковић и Матија Милекић. За бројне резултате на такмичењима, награђена је организација Спорт ФОН, а признање је примио Лазар Главинић.

фото: Факултет организационих наука

За стварање бољих услова студирања кроз финансијску и стручну подршку Факултету, награде су примили Душан Кнежевић, у име компаније Златиборац; Милош Радосављевић, у име компаније УСО РМ; Милан Јевтић, у име компаније Saga New Frontier Group и Јована Чупић у име компаније Coca-Cola Hellenic.

За посебан допринос и подршку у реализацији заједничких пројеката, награду је у име Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД) примила Вишња Рачић.

фото: Факултет организационих наука

За највећи број остварених студентских пракси у школској 2017/18. години награде су примили Теодора Јованчевић, у име компаније MSG Global Solutions и Бојан Илић, у име Градске управе града Пожаревца.

Признање школама за постигнуте високе резултате ученика на пријемном испиту уручио је  доц. др Александар Ђоковић, продекан за наставу и то Данијели Жуковски, директорки Гимназије у Пожаревцу и Марији Милетић, директорки XIV Београдске гимназије.

 

Извор: Факултет организационих наука

 

 

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian