Студентска организација Унија студената ФОН-а , у сарадњи са хуманитарном фондацијом „Срби за Србе”, и ове године организује четврти по реду „Хуманитарни спортски турнир” који ће се одржати 4. и 5. маја на теренима студентског дома „4. април”.

фото: Najstudent

„Хуманитарни спортски турнир” је пројекат који за циљ има да кроз спорт, такмичарски дух и забаву помогне онима којима је то најпотребније. Сав прикупљени новац од котизација ће бити уплаћен на рачун фондације „Срби за Србе”. Фондација „Срби за Србе” је настала крајем 2005. године, првенствено као идеја српског народа у расејању да се окупи око племенитих циљева, тачније око пројеката помоћи социјално угроженим српским породицама широм Балкана.

Студенти ће се оба дана такмичити у малом фудбалу, баскету, одбојци и стоном тенису. Као завршница турнира биће додела награда за најбоље такмичаре коју су обезбедили наши партнери. Важност овог пројекта су препознали многи партнери и пријатељи, који су омогућили његову успешну реализацију.

Унија студената ФОН-а је студентска организација Факултета организационих наука основана 2016. године са циљем да подигне свест о студентским правима, утиче на бољу информисаност и колегијалност медју студентима.

Пројекат „Хуманитарни спортски турнир“ се одржава четврту годину за редом и један је од најзначајнијих пројеката Уније студената ФОН-а. Пројекат је отворен за све оне који желе да кроз фер плеј игру покажу своје вештине и способности у спорту, као и за оне који желе да подрже хуманитарни карактер пројекта.

Пријаве су отворене до 27. априла.

Извор: Najstudent

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian