Нови програм Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду „Бирај и дегустирај“ је циклус радионица које имају за циљ да омогуће студентима и дипломираним студентима да о специфичним професијама и вештинама уче од професионалаца кроз интерактиван рад и практичне вежбе. „Дегустирајући“ тј. испробавајући и вежбајући различите вештине, студенти се могу боље припремити за будућу професију, стећи јаснију представу о различитим професијама и доносити одлуке о даљем развоју своје каријере.

Фото: ЦЗРК

Спроводећи истраживање путем упитника почетком 2019. године, тим Центра прикупио је информације о обукама за које су студенти највише заинтересовани, а које се уједно баве вештинама високо вреднованим од стране послодаваца. Један део тражених обука реализује се у овом, првом циклусу програма „Бирај и дегустирај“. Он је састављен од 8 радионица. Теме су широко применљиве а радионице отворене за све студенте и дипломиране студенте Универзитета у Београду.

Све радионице одржаће се у згради Ректората Универзитета у Београду, Студентски трг 1, Београд. Због ограниченог броја места, пријављивање је обавезно и врши се за сваку радионицу посебно, попуњавањем кратког онлајн формулара на сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs. О статусу своје пријаве кандидати ће бити обавештени путем телефона или електронске поште. Рок за пријављивање истиче два дана пре реализације сваке радионице.

Овај програм подржала је компанија Nestle, па ће студенти имати прилике да током радионица, поред испробавања вештина, уживају у укусима производа nescafe.

Позивају се сви студенти Универзитета у Београду да изаберу обуке за које сматрају да ће им помоћи у развоју каријере, пријаве своје присуство и искористе ову лепу прилику за експериментисање, усавршавање, умрежавање и уживање.

Списак радионица доступан је на: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/biraj-i-degustiraj-april-2019

Извор: ЦЗРК

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian