Током маја, магазин Оригинал, доступан је у ПДФ верзији на сајту магазина Оригинал и бесплатан је свима.

Како су нас дани предострожности увели у домове и сав посао се пребацио се на рад код куће, Фондација Новак Ђоковић и магазин Оригинал учинили су садржај своја два издања – април и мај, доступним свима. Све што је потребно јесте да свако ко жели да чита овај магазине посети сајт, пријави се у одељку предвиђеном за преузимање магазина и добиће свој примерак који ће моћи да чита у удобности свог дома, наводи се у саопштењу.

фото; originalmagazin.com

„Желели смо да учинимо Оригинал доступним апсолутно свима, да не размишљају да ли ће моћи да оду до продавнице да га набаве и то посебно без додатних трошкова у овом тренутку ванредног стања. Нови број који се налази на сајту обилује темама које су врло практичне и корисне, као што су: који све послови могу да се раде од куће, како да се одржи продуктивност упркос изазовима и околностима, како бити успешан на послу у кућним условима. Такође већ други број пружамо подршку малим локалним предузеницима тако што представљамо њихове делатности и могућности доставе и у ванредним ситуацијама и нудимо савете за опстанак малих бизниса у нашем региону“, рекла је Јасмина Стојановић, пројектна и едиторијал менаџерка магазина Оригинал.

У новом броју Оригинал магазина ексклузивно је објављен и одломак из најновије књиге реномираног научника Грега Брејдена. Грег Брејден је петоструки најпродаванији аутор“New York Times“, истраживач, предавач и едукатор, међународно познат као пионир који је повезао модерну науку, древну мудрост и људски потенцијал.

Извор: Фондација Новак Ђоковић

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian