Удружење студената електротехнике Европе – Истек Локални Комитет Београд и ове године организује бесплатан семинар личних и професионалних вештина „Soft Skills Academy“ за студенте свих Универзитета у Србији, први пут у дигиталном издању! Семинар ће бити одржан од 7. до 9. августа.

фото: facebook/Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti

Пре 10 година чланови ове организације дошли су на идеју да кроз низ интерактивних тренинга организују студентима да се боље опреме за успешну каријеру. Током година, разни комитети поменутог удружења препознали су важност вештина које Soft Skills Academy  пружа, тако да се данас овај семинар одржава у 18 европских градова.

Наше удружење, већ дуг низ година, организује семинар “Soft Skills Academy” са циљем да амбициозним студентима пружи прилику да побољшају неопходне професионалне вештине које не дотичемо током формалног образовања. Како би у овом тренутку окупљање великог броја људи у затвореном простору било неодговорно, десет година традиције настављамо уз помоћ модерних средстава комуникације. Током тродневног семинара 30 одабраних учесника ће бити у прилици да присуствује едукативним и интерактивним тренинзима преко онлајн платформи. Тако ће специјализоване тренинге на тему презентационих вештина, организације времена, рада у тиму и многих других моћи да прате из удобности својих домова. Тренинге ће водити међународно сертификовани Истек тренери, а по завршетку семинара учесницима ће бити додељени сертификати потписани од стране организатора, наводи се у саопштењу.

“У данашње време поседовање факултетске дипломе постаје норма. Да бисте баш ви добили посао о коме маштате, потребно је да се истакнете у мору квалификованих кандидата. Академија “меких” вештина вам пружа шансу за то! Поред техничких знања, организација времена, презентационе и комуникационе вештине су неке од неопходних вештина за успех младих стручњака. Похађањем Академије, студенти праве велики корак на личном и професионалном нивоу, и тиме постају спремнији за све оно што их чека у пословном свету.“, поручују организатори пројекта.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем сајта softskillsacademy.rs до 31. јула.

О Удружењу студената електротехнике Европе – Истек

Удружење студената електротехнике Европе – Истек (EESTEC) представља аполитичну, невладину и непрофитну волонтерску организацију. Истек је основан 1986. године у Ајдховену, у Холандији, а данас постоји на 56 универзитета у 27 држава Европе. Истек окупља студенте електротехнике и рачунарства широм Европе са циљем унапређења њиховог академског, професионалног и друштвеног живота. Кроз бројне активности, укључујући стручне радионице, културне размене и интернационалне конференције, Удружење подстиче ширење мреже интернационалних контаката, као и размену идеја између будућих инжењера. Истек Локални комитет Београд је пуноправан члан Удружења од 2000. године и тренутно је један од најбројнијих и најбоље организованих комитета у Европи.

Извор: Удружење студената електротехнике Европе – Истек

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian