У новом онлине дружењу „ZOOМ кафица – 45 минута са…“ разговарамо са Миленом Милићевић, консултанткињом и предузетницом о значајној теми за студенте: како да радите на својој каријери током периода неизвесности?

Последњих месеци пандемија је незапамћено утицала на читав свет: на људе свих старосних група и на привреде свих држава. Чињеница је да када се будемо вратили друштвеном животу и тимском раду у нашим организацијама, фирмама и факултетима, ништа заправо неће бити исто.

Током овог сусрета сазнаћете шта се променило у сектору образовања и на тржишту рада као и шта то подразумева за вашу каријеру?

Неизвесност и криза отварају простор за раст и уче нас прилагођавању, али нису пријатне када се суочимо са њима неочекивано. Зато нам је важно да говоримо о изазовима са којима се суочавају млади људи када студирају и када траже посао. У новим околностима ове спознаје постају посебно значајне да бисте били задовољни собом и постигли жељени резултат.

Од Милене ћете сазнати одговоре на ваша питања, што се тиче ваших специфичних ситуација, ваших студијских програма и ваших избора каријере. Такође, добићете ресурсе и алате који ће вам помоћи да останете мотивисани и усредсређени на ваш даљи академски и професионални развој (чак и у новим околностима): од управљања временом до постављања циљева и процењивања сопствених потреба и вештина.

Потребно је да се пријавите најкасније на овом линку до петка 8.маја до 9 ујутру да би вам послали шифру за улаз.

Милена Милићевић је завршила Мастер студије филологије на Универзитету у Београду и Мастер студије менаџмента на Универзитету у Кембриџу. Ради као консултанткиња за дигиталну трансформацију и сертификована је међу првих 20 стручњака у Србији за дигиталну трансформацију у пројекту Привредне коморе Србије и Привредне коморе Аустрије. Помаже компанијама да остваре пословни раст и изађу на међународна тржишта уз технологије будућности и посвећене тимове. Основала је непрофитну организацију INAT центар. Централни годишњи догађај је INAT самит, посвећен информационим технологијама и иновацијама.

Волели бисмо да дружење организујемо око дилема која Вас заокупљују. Поставите нам питања на која бисте желели да добијете одговор унапред.

Будите нам здрави и проактивни.

Тим ЦзРКа

Извор: razvojkarijere.bg.ac.rs

Banner Content
Tags:

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian