Портал Културни кишобран покренуо је своју прву мобилну апликацију. Од сада су вести из света културе на дохват руке читаоцима.

Апликацију можете да преузмете на Google Play-u на овом линку.

фото: Културни кишобран 

“Ово је велики корак за наш портал и надамо се да ће се читаоцима допасти апликација. На њој је последњих неколико месеци радио Никола Спасић, наш ИТ стручњак”, каже уредница Миљана Милетић.

Ако вам се апликација допала, или имате неку сугестију, па и критику – значило би нам да апликацију оцените и напишете рецензију, наводи Милетићева.

Културни кишобран је портал о култури настао у жељи да се промовишу култура и културни догађаји у Србији и региону. Временом, схватили смо да такође желимо да будемо и платформа за младе и неафирмисане, али и остварене уметнике, песнике, музичаре, глумце, сликаре и све оне који на неки начин доприносе очувању културе.

Портал је у марту добио свој први тим сарадника, који је заокружен на седам имена почетком лета. То су: Кристина Вуковић, Вања Павићевић, Драгана Илић, Ивана Динић, Јана Вујачић, Страхиња Грозданић и Зорана Милосављевић.

Извор: Културни кишобран

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian