Овим путем вас позивамо да се прикључите највећој акцији прикупљања пакетића у Београду!

Током децембра Студентски парламент Универзитета у Београду у сарадњи са Савезом студената Београда, Европским студентским форумом Факултета политичких наука, Савезом студената Биолошког факултета, Студентском унијом Електротехничког факултета, Савезом студената Рударско-геолошког факултета, Студентским парламентом ФАСПЕР-а, Студентским парламентом Географског факултета, Унији студената социјалног рада ФПН, Тимској иницијативи младих ФПН, Савезом студената Технолошко-металуршког факултета, Студентским парламентом Факултета за физичку хемију, Савезом студената Физичког факултета, Савез студената Машинског факултета, Савезом студената Пољопривредног факултета и Студентским парламентом Медицинског факултета организује прикупљање пакетића како би све малишане обрадовао уочи новогодишњих и божићних празника.

Од 11. децембра ће се на овим факултетима прикупљати одећа, обућа, књиге, хигијена или слаткиши за децу из свратишта, дневних боравака за децу и одрасле, децу без родитеља и децу ометену у развоју. Један део пакетића биће дониран деци са Косова у сарадњи са Студентском конференцијом универзитета Србије и Студентским парламентима из других универзитетских градова.

Акција траје до 26. децембра, за више информација о акцији на свом факултету, просторији где можете однети ствари и слаткише или на који све начин можете допринети, можете се обратити организацијама и студентским парламентима који су наведени као организатори. Кутије за донацију биће постављене и у већини студентских домова и мензи.

Banner Content
Tags: , , , , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian