На традиционалној новогодишњој прослави декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић доделио је захвалнице најбољим студентима и компанијама које су пружиле подршку Факултету, као и признања школама за високе резултате ученика на пријемном испиту.

За постигнуте високе резултате на домаћим и међународним такмичењима у решавању студије случаја током претходне школске године, захвалнице су примили: Наташа Владисављевић, Исидора Перовић, Растко Дамњановић, Милош Шпановић, Анђелија Ђорђевић, Марина Крак, Иван Маројевић и Доротеа Вучковић, док је за најбољи научни рад, захвалницу примила Јелена Андреја Радаковић. За високе резултате на спортским такмичењима, ове године захвалницу је примио Братислав Вјековић, кошаркаш ФОН-а.

За стварање бољих услова студирања кроз финансијску и стручну подршку Факултету, захвалницу је у име компаније TeleGroup примио Александар Вратоњић Глигоријевић, директор иновација.

За највећи број остварених студентских пракси у школској 2018/19. години награде су примили Саша Ђуровић, начелник Одељења за развој и примену информационих технологија испред Републичког геодетског завода и Петар Поповић испред компаније Телеком Србија.

Признање школама за постигнуте високе резултате ученика на пријемном испиту уручио је проф. др Александар Ђоковић, продекан за наставу и то Бранку Суботићу, директору ЕТШ “Никола Тесла“, као и  Марији Станковић и Слободану Суботићи, наставницима из математике у Ужичкој гимназији.

Извор: http://www.fon.bg.ac.rs/

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian