Организација ’’Светски омладински талас’’ отворила је пријаве за учешће на 13. Међународној студентској недељи у Београду 2019 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), фестивалу едукативног и забавног карактера који ће се одржати од 14. до 22. јула под називом ’’БУДУЋНОСТ ЗОВЕ!’’.

Сваке године, „ISWiB“ фестивал окупља око 250 студената из више од 50 земаља света и представља највећи студентски фестивал тог типа у југоисточној Европи.

Поделите своје идеје и ставове са колегама из Немачке, Шпаније, Мексика, Естоније, Русије, Гане, али и региона у окружењу без предрасуда, дискриминације, ксенофобије и говора мржње. Ступите у контакт са изванредним стручњацима из различитих области и искористите стечено искуство за лично унапређење или покретање нечег иновативног!

Посебно охрабрујемо младе са хендикепом, као и припаднике других осетљивих група, да се пријаве и учествују јер ће и ове године фестивал бити прилагођен њиима у циљу промовисања важности повезивања свих младих из Србије са вршњацима из земље и целог света, као и укључивања у све активности фестивала кроз инклузивне групе.

Ове године организоваће се 10 различитих радионица на којима ће учесници имати прилику да учествују.

Процес пријаве садржи два корака:

1. корак: попуњавање онлине формулара
2. корак: Скyпе интервју на енглеском језику који ће бити одржани током фебруара и марта.

Услови за учествовање:

1. Учесник/ца треба да буде студент или дипломац који је недавно дипломирао.
2. Учесник/ца мора да има између 18 и 30 година.
3. Учесник/ца мора да испуни оба корака процеса пријаве (попуњавање online формулара + Skuype интервју).

Трошкови учешћа:

Домаћи студенти који студирају на неком од универзитета у Србији плаћају трошкове учешћа у износу од 20€. У цену партиципације укључени су сертификат, мајица и сав потребан материјал за радионице.

За студенте из иностранства трошкови учешћа износе 150€. Студенти из Србије могу тражити и организовање смештаја, али у том случају плаћају пуну цену учешћа као и студенти из иностранства. Трошкови пута, визе и џепарац нису покривени од стране организатора.

Пријаве су отворене до 28. фебруара.

Извор: Студентски живот

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian