Универзитет Ca’ Foscari   из Венеције организује презентацију мастер програма и стипендија у уторак 29. јануара у 18ч у просторијама Италијанског института за културу у Београду. Након презентације предвиђено је време за одговоре на питања заинтересованих, док ће презентацију водити представник Универзитета проф. Иван Мангов.

фото: studomat.ba

Овај универзитет се налази међу најбоље рангираних 200 универзитета на свету. Студенима је на располагању 100 стипендија које покривају трошкове школарине и 90 стипендија у износу од 5.000€. Стипендије се додељују на основу успеха у досадашњем школовању као и на основу финансијских могућности.Цене основних и мастер студија прилагођене су финансијским могућностима студената региона; годишња школарина је изузетно ниска јер Министарство образовања Италије покрива чак 70% цене.

Универзитет школује преко 23.000 студената у оквиру следећих области: економија и менаџмент, филологија (рангиран у првих 150 универзитета у овој области), друштвене и хуманистичке науке, наука и технологија, студије културе, интернационалне студије, јавно управљање, заштита и управљање културним добрима, заштита животне средине (екологија), информационе технологије, књижевност.

Извор: najstudent.com

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian