Чак 90% светских и већина домаћих маркетиншких стручњака наводи да пате од недостатка знања и вештина из дигиталних медија и маркетинга.

Радна места у сектору интернет маркетинг стално бележе двоцифрене годишње стопе раста, док су стручњаци у онлајн маркетингу већ скоро деценију међу топ 10 најплаћенијих послова у Србији и региону.

Економски факултет Универзитета у Београду први пут ове године нуди могућност свима да буду полазници „Belgrade Summer School“ и стекну и унапреде неопходна пословна знања из дигиталног маркетинга и медија.

фото: studentskizivot.com

Курс се одржава од 1. до 12. јула на Економском факултету, а радни језик је енглески. Предавач на курсу је проф. др Јелена Филиповић, са Економског факултета у Београду, ауторка уџбеника “Интернет маркетинг” (најпродаванијег издања ЦИД-а на Београдском сајму књига 2016. Године), гостујући предавач на већем броју међународних универзитета и креатор и генерални менаџер информативног портала АцадемЛинк од 2012. године. Поред ње, предвиђено је да се на курсу појаве и реномирани предавачи из праксе. Просторије су опремљене најмодернијом опремом, као што су сетови за виртуелну реалност, 3Д штампач, 3Д скенер, Њацом оловка за цртање по таблету, Газепоинт еyе трацкер (за мерење успешности онлајн промотивних материјала), итд.

Извор: najstudent.com

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian