У Београду ће се 18. и 19. априла, у просторијама хотела Metropol Palace, одржати пети по реду Belgrade Youth Fair, највећи каријерни догађај у региону, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним компанијама и институцијама и тако себи обезбеде праксу или запослење, али и стекну многобројна знања за која ће добити бесплатан сертификат. Програм ће оба дана трајати од 10 до 16 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Циљ ове манифестације, коју организује омладинска организација EKOF Media Group, јесте повезивање младих са послодавцима, компанијама и институцијама, као и пружање прилике да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација прошире своја знања из различитих сфера, али и да се упознају са начином функционисања најуспешнијих компанија у региону и чују како изгледа бити део таквог тима.

Милош Чевизовић, менаџер пројекта, истиче следеће:  „Ове године, Belgrade Youth Fair ће бити свеобухватни догађај за повезивање младих са успешним компанијама и помоћ младима у развоју њиховог каријерног пута, па ће посетиоци, поред многобројних програма пракси и запошљавања, бити у прилици да се ближе упознају са начином рада, али и бенефитима које свака од компанија може да понуди, као и да се бесплатно професионално фотографишу за ЦВ и учествују на бројним радионицама, предавањима и панел дискусијама. Такође, ове године се на сајму очекује још већи број различитих компанија и организација, па ће и шанса за проналазак праксе/посла и учења нових вештина бити још већа.“

Радионице у оквиру конференцијског дела пројекта држаће највећи стручњаци из компанија учесника, а неке од тема ће бити: каријерни пут успешних људи, како написати CV, како пронаћи идеалан посао, маркетинг и HR трендови, бизнис, информационе технологије и многе друге.

Уколико желите да будете део највећег каријерног догађаја, пронађете праксу или посао, учествујете на радионицама и предавањима највећих стручњака, и за све то добијете и сертификат и поклоне, пријавите се путем линка: http://youthfair.rs/prijavi-se/

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian