Студентска организација ESTIEM са Факултета организационих наука од 1. до 9. марта организује пројекат Case Study Show.

Фото: ESTIEM

Настао је са циљем да споји студенте и компаније, да пружи студентима прилику да се професионално развијају и у току студија, а данас је напредовао до те мере да с поносом можемо истаћи да су многи студенти своју професионалну каријеру у компанијама започели баш захваљујући CSS-у.

Први дан пројекта Case Study Show резервисан је за трибину Show (me) Business и она је управно оно што издваја и овогодишњи Case Study Show. Представници компанија ће имати прилику да представе своје пословање, актуелна дешавања у својим компанијама, као и шта компаније очекују од својих потенцијалних запослених.

Такође, првог дана, одржаће се и свечано отварање и Meet Up. Овај део пројекта се фокусира на иницијално повезивање учесника са компанијама у неформалној атмосфери. Студенти се овом приликом могу упознати са компанијама учесницама и оставити свој CV.

Даље, на самом почетку пројекта, одржаће се предавања, један део Case Academy-e. Case Academy-a је део пројекта намењен најпре студентима почетних година студија и онима који немају искуства у решавању студије случаја. У оквиру радионица, предавања и тренинга, студенти ће имати прилику да од стручњака из ове области науче нешто више о начину на који би требало да приступе решавању реалног пословног проблема.

У оквиру другог дела Case Academy-a, Case Room-a учесници ће имати прилику да научено и примене у решавању једне студије случаја у тимова од по три члана. За решавање пословног проблема имају четири сата, наког чега се бира победнички тим.

Паралелно са Case Room-om одржава се и Business Case, главни и највећи део пројекта који подразумева решавање студије случаја из области пословања компанија учесница. Учесници се такмиче у тимовима од по четири члана и имају пет дана да реше задату студију случаја, након чега се такође бира победнички тим.

Speed Dating ће се одржати последњег и овај део пројекта представља кратак интервју на ком ће заинтересовани учесници имати прилику да се по други пут упознају са представницима компанија, овог пута у формалној атмосфери и стекну корисна знања. Након Speed Dating-a следи свечано затварање пројекта.

Пријаве су отворене до 13. фебруара путем линка: https://fms.omega.rs/estiem/survey.php?hash=5a659cbf76b2d05025a659cbf76b66

Извор: ESTIEM

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian