Програм „Кадар да будем кадар“, реализоваће се у периоду од 17. до 21. децембра 2018. године, за који могу да се пријаве сви студенти завршних година студија, као и дипломирани студенти.

Четрнаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: пословна комуникација, тимски рад и генерисање идеја, лична ефикасност, методе управљања људима, креативност и решавање проблема.

фото: najstudent.com

 

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци и топ менаџмент компанија, Mercator S, Delhaize Serbia, SR Technics, Telekom Srbija и Advance Response International. Реализацију овог циклуса програма подржале су компаније Nestle Adriatic S.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало скоро 400 полазника и 60 предавача и тренера.

Пријављивање се врши путем електронског формулара. Позив за пријављивање отворен је до 12. децембра 2018. године. Број места је ограничен, а пријава неопходна.

Извор: bg.ac.rs

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian