Једна од највећих ИТ компанија у југоисточној Европи, Comtrade, и ове године од 15-26. јула организује EDIT летњу школу – десет дана бесплатне обуке, рада на реалним АР пројектима и дружења у просторијама компаније, у Београду, Крагујевцу, Чачку, Сарајеву, Бањалуци, Љубљани и Марибору. Места су ограничена, а пријаве трају до 30. јуна.

Многи ИТ студенти који студирају у Београду, сада имају прилику да у свој летњи распоред убаце и место где ће моћи да раде на себи! Летња ИТ школа EDIT (Education for Innovative Thinkers) представља начин да студенти стекну практично искуство и унапреде своју пословну биографију на начин који ће их издвојити у мору кандидата за послове у ИТ индустрији. Учеснике очекује рад на узбудљивим пројектима, базираним на најновијим ИТ трендовима и технологијама, а стечено знање ће им омогућити да лакше изграде своју будућност у области информационих технологија.

Полазници ће имати прилику да открију један од најсавременијих технолошких центара у Србији, где ће у просторијама компаније Comtrade-а, у Београду, упознати садашње и будуће колеге, дружити се и учествовати у реалним пројектима. Заједно ће, кроз тимски рад, Scrum методологију, C# програмирање, Unitu Editor и Vuforia Engine алате, развити мобилну апликацију на бази Augmented Reality технологије.

Концепт летње школе такође подразумева и мноштво забавних активности и прилика за дружење, тако да ће студенти поред рада са одличним менторима ове међународне ИТ компаније, уживати и у забавној атмосфери – потпуно бесплатно.

Од 1996. године, бесплатна Летња ИТ школа инспирише иновативно размишљање и негује будуће генерације ИТ лидера. На чак седам локација, учесници из године у годину стичу драгоцена знања и тимско искуство, радећи на реалним пројектима и уз подршку најбољих регионалних ИТ стручњака.

 

Извор: pcpress.rs

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian