Волиш да говориш и усавршаваш стране језике? Интересујеш се за студирање у земљи и иностранству и желиш да сазнас нешто више о припремама за свој омиљени факултет? Буди део организационог тима 17. EDU fair-а и нађи своје место учешћем на највећем догађају посвећеном образовању у Србији.

Internal Edu организује 17. EDU fair, 6. и 7. марта у BelExpo центру на Новом Београду. На једном месту окупиће се преко 90 институција: факултета, културних центара, амбасада, језичких летњих кампова, средњих школа и интерната из чак 13 земаља (Луксембург, Хрватска, Словенија,САД, Канада, Немачка, Аустрија,Грчка, Велика Британија, Швајцарска, Мађарска, Француска и Србија).

Отварамо конкурс за волонтирање за све амбициозне и одговорне студенте са знањем страних језика за позицију асистента преводиоца. За све који су вољни да учествују и током два дана дају допринос овом пројекту, унапреде своје језичке способности, успоставе контакте и освоје сертификат о учешћу, могу се пријавити до 29. фебруара 2020. на info@integraledu.rs или онлајн:

Учешће у овом пројекту помоћи ће ти да унапредиш своје комуникационе вештине и успоставиш контакте са стручњацима из сфере образовања. Поред тога, имаћеш прилику да сазнаш нешто више о трендовима образовања у свету, наставку студија и каријерним могућностима.

Уколико се проналазиш у опису текста ово је место за тебе! Кликни на edufair.rs, буди у току и информиши се о томе ко долази! Можда пронађеш и свој будући факултет.

Наравно, не заборавите да позовете своје пријатеље на EDU fair!

Препоручујемо да се пријавите онлајн што пре како бисте избегли чекање при улазу на EDU fair!

Извор: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian