Kако започети каријеру у IT индустрији? Kоја су знања и вештине потребне за одређене позиције? Kоји су тренутни трендови у web developmentu? Kако побољшати перформансе свог тима као пројектни менаџер?

На ова и многа друга питања одговориће нам предавачи и панелисти треће по реду ENTER конференције која ће се одржати 17. и 18. априла у Југословенској кинотеци. Kонференција је прилагођена девелоперима, менаџерима, студентима завршних година техничких факултета и свима који су у процесу преквалификације. Wei Lin, vice-president of engineering у водећој компанији светској компанији у пољу интернет сигурности – TeleSign и једна од поборница Women in Tech иницијативе, отвориће конференцију као keynote предавач.
Kонференција је подељена у 4 програмске целине:

Career Talks обухватиће планирање развоја каријере и њене фазе, предности и недостаци рада у одређеним типовима компанија, потребним знањима и вештинама за различите позиције у IT-ју. Током Tech Talks предавања учесници ће моћи да се информишу о новинама у React екосистему, JS библиотекама и фрејмворцима, развоју апликација употребом Kотлина, док ће у оквиру Management Talks говорити о агилним моделима, начинима њиховог избора, праћењу резултата примене и развоју тимова кроз едукацију. Предавања и панел дискусије биће смештене у поподневним сатима 17. априла.

Фото: Промо

У оквиру конференције, 18. априла биће одржане практичне “hands-on” радионице током којих ће учесници имати прилику да науче нове вештине на теме попут припреме и процеса разговора за посао, кодирања, прављења WordPress сајта и друге. Више информација о радионицама можете наћи овде.

Извор: www.studentskizivot.com

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian