Impact kонференција 2019 ће се одржати 19. и 20. фебруара у Београду , дводневна међународна конференција посвећена јачању позитивних промена у друштву – цивилног сектора, приватних компанија и друштвених предузетника.

Ако имате од 18 до 25 година, живите у Београду и одлично се служите енглеским језиком, а при томе сте заинтересовани за теме као што су социјално предузетништво, друштвени утицај и улагање, инвестиције, старт-упови и предузетништво, климатске промене, женско предузетништво, прикључите волонтерском тиму Impact 2019 конференције и у зависности од знања и искуства које поседујете, учествујете на припреми и организацији конференције, комуникацији са учесницима, али и другим активностима које чине ову конференцију јединственим догађајем у Србији и региону.

foto: esf.hr

Ако сте амбициозани, вредни, жељни нових знања и искустава, пријавите се за волонтирање попуњавањем формулара до 3. фебруара. Након затварања позива, организатори ће вас контактирати са даљим информацијама. Сваки волонтер/ка ће након конференције добити сертификат са потврдом о учествовању.

Извор: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian