Центар за развој каријере Универзитета у Београду у сарадњи са Центром за развој фармацеутске и биохемијске праксе током актуелног семестра организује курс “Вештине управљања каријером“ за студенте Фармацеутског факултета.

Kурс је намењен студентима 5. године студија који желе да спремније закораче у ново поглавље развоја каријере након факултета. Kроз различите активности, задатке, алате за самопроцену, вежбе и ресурсе полазници ће добити одговоре на питања као што су: Kоји су моји квалитети? Kако видим своју каријеру? Kоје опције ми стоје на располагању? Kако се постављају циљеви? Kако и где могу да тражим посао? Kако да се успешно представим послодавцу? и многа друга.

Фото: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Kурс се реализује у периоду од 21. марта до 25. априла. Обухвата пет недељних тематских блокова које се реализују онлајн на Moodle платформи РЦУБ-а као и два „жива“ сусрета – симулација интервјуа за посао и умрежавање са представницима фармацеутских организација и компанија – „ Kаријерно ћаскање“.

Овај курс реализује се четврту годину за редом и резултат је изузетне сарадње коју Центар за развој каријере и Фармацеутски факултет остварују. Kроз курс је до сада прошло око 100 студената.

Рок за пријављивање је 18. март. Пријавите се на линку http://skr.rs/Ce1.

Извор: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian