Организација за поштовање и бригу о животињама (ORCA) расписује конкурс за подршку студентима – будућим стручњацима за заштиту животиња и природе. У зависности од могућности, настојаће да обезбеде и стипендију за студирање, каријерни цоацхинг, додатно стручно усавршавање и праксу у земљи и иностранству.

foto: orca.rs

Пријаве су отворене за све студенте који кроз факултет могу да се посвете добробити животиња и заштити природе: ветерина, биологија, пољопривреда, психологија, педагогија, социологија, право и друго. Пријављивање се врши путем е-поште: office@orca.rs најкасније до 29. Априла. Пријава треба да садржи мотивационо писмо и биографију.

Одлуку о додели студентског дома доноси Комисија у саставу: представник/ца ОРЦА, представник/ца Центра за породични смештај Београд, представник/ца Универзитета у Београду, као и представник јавности (организација цивилног друштва или јавна личност). Комисија ће одлуку донети на основу претходних података и интервјуа са кандидатима.

Уговор са студентима ће се потписати на годину дана, који се може продужити до краја студија уз испуњење следећих услова – редовно студирање, редовно похађање волонтерске праксе у ORCA и поштовање кућног реда.

Извор: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian