Највећа светска студентска авантура, Red Bull Can You Make It, враћа се у Србију на велика врата

Пријаве су отворене још десет дана (до 17. фебруара у 23:59), а у том периоду ће најкреативнији и најмаштовитији студенти имати прилику да покажу своју сналажљивост, мудрост и ентузијазам како би учествовали у авантури живота у априлу.

Са пет атрактивних тачака у Европи, студенти ће у трочланим екипама „запуцати“ ка Берлину користећи само Red Bull лименке као валуту и средство размене, а подсетићемо да није циљ само победити, већ показати тимски рад, дух, посвећеност или у складу са именом акције – „Red Bull Can You Make It“.

Имена учесника биће позната до 9. марта, а 21. априла, 200 тимова из преко 60 земаља кренуће са пет стартних тачака – Амстердам, Барселона, Будимпешта, Копенхаген и Милан у седмодневну авантуру.

Сваки тим ће морати да се пре авантуре одрекне новца, кредитних картица и мобилних телефона – сви ће морати да се ослоне само на себе, своју екипу, шарм и Red Bull лименке које су у прошлим годинама биле злата вредне, доносећи карте за Лигу шампиона, летове авионом, ВИП смештај у хотелима или најлуђе перформансе екстремних спортова који доносе бројне поене за коначни збир!

Ако скупиш екипу, већ сада можеш да размишљаш шта се све може урадити за недељу дана, колико такмичари имају на располагању да оду до Берлина – лименке су средство размене за храну, смештај и транспорт, а тимови ће имати слободу да креирају своју трасу. Ипак, и ту их чека авантуристичка „цака“ – имаће обавезу да посете чекпоинте на којима их чекају „бодy анд минд“ мисије, имаће листу авантура које им могу донети додатне поене, а објављивањем фотографија и снимака ће градити подршку својих пратилаца. Током недељне турнеје, тимови ће морати да дођу до минимално шест чекпоинта, пре коначног одредишта у Берлину.

Како да и ти постанеш део историје?

1 – Направи трочлану екипу (сви чланови морају бити студенти са пребивалиштем у Републици Србији) и снимите једноминутни видео у ком ћете објаснити зашто би баш ви треба да представљате Србију на светској Red Bull Can You Make It авантури. Пријаве су отворене најкасније до 17. фебруара 2020. у 23.59, на сајту redbullcanyoumakeit.com где можете наћи и сва правила.

2 – Будите сигурни да ћете креирати снимак који ће вас издвојити у односу на конкуренцију, показати ваше вештине, таленте, храброст или способност да учините нешто што мало ко може! Снимак окачите на Youtube или Vimeo.

3 – А онда, потрудите се да створите навијачку базу која ће вам дати крила и подршку на друштвеним мрежама када дође тренутак да из једне европске тачке кренете ка Берлину.

Када се период гласања заврши, жири ће изабрати победнике од најбољих екипа, а њима ће касније бити откривено из које ће тачке Европе кренути.

Све информације о Red Bull Can You Make It акцији, правилима и пријављивању можете пронаћи на  canyoumakeit.redbull.com/sr-rs , а на redbull.rs вас чекају сви детаљи, подсетници на авантуре из 2018, као и савети како да направите што бољи пријавни видео за авантуру живота!

 

Извор: Telegraf

Banner Content
Tags:

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian