Удружење студената електротехнике Европе Локални Комитет Нови Сад организује по шести пут Soft Skills Academy, интернационални пројекат у виду четвородневног семинара развоја личних и професионалних вештина, који се одржава у још 19 градова широм Европе. Академија је намењена свим студентима, како факултета тако и виших школа, са територије града Новог Сада.

Ове године, Академија ће се одржати 16-17. и 23-24. новембра на Универзитету у Новом Саду.
Концепт семинара је такав да ће учесници имати могућност похађања многобројних радионица и предавања на тему “Пословна комуникација и приоритети”, при чему ће стећи вештине потребне за напредовање како на личном нивоу, тако и на професионалном плану. Студенти ће имати прилику да добију савете на тему вештина искључиво пословне комуникације, начина на који се припремају за контакте са будућим послодавцима, а такође ће стећи вештине давања предности приоритетима у ситуацијама када је потребно организовати сопствено време као и обавезе.

Пријаве за Soft Skills Academy биће отворене за све студенте већ од 21.10. до 06.11. ове године.
Планирано је 40 полазника овог семинара који ће бити одабрани, од свих пријављених кандидата, на основу досадашњег искуства и личне мотивације. Радионице и предавања ће, учесницима ове Академије, држати водећи домаћи и страни стручњаци из датих области, који већ годинама врше пренос знања на тему истих.
Након четири продуктивна и испуњена дана, наши полазници ће бити награђени сертификатом као доказом да су успешно похађали овај семинар.

 

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian