Омладинска организација ЕКОФ Media Group с поносом најављује да ће се 2. новембра на Економском факултету, Универзитета у Београду одржати највећа мотивациона конференција за младе – Start Now.
Start Now је нови пројекат ове организације, чији је основни циљ повезивање младих са успешним младим лидерима, који ће их својим животним причама мотивисати и покренути на промене.

„Излазак из зоне комфора и улазак у воде предузетништва може бити тежак и компликован, те је наш циљ да овом конференцијом допремо до што већег броја младих који су жељни знања, и мотивишемо их на каријерно напредовање и усавршавање“, изјавио је Милош Чевизовић, председник организације Екоф Media Group.

Говорници конференције су неки од најуспешнијих младих људи Србије који ће својим примером покушати да разбију митове о успеху, делећи своје идеје, знања, пословна и животна искуства.

Сви они који су спремни на промене и желе или су размишљали о томе да покрену свој бизнис, а нису били сигурни како и на који начин, као и млади који мисле да је промена добра и могућа и желе да чују приче оних који су у томе успели су добродошли.

Одабрани говорници ће на најбољи начин одговорити на сва њихова питања и показати да је успех могућ, било да изаберемо рад у корпорацији или се одлучимо на покретање свог посла.

Заједно ћемо чути приче младих лидера који су успели у својим намерама да покрену своје бизнисе и прошире их насветска тржишта, младе људе који су својим именима оставили печат препознатљивости. Разбићемо предрасуде прича како је успех немогућ и недостижан. Говорићемо о победама, али и поразима, потешкоћама, одрицањима и проблемима са којима се млади сусрећу на путу до успеха.

Конференција представља јединствену прилику на којој ће присутни моћи да остваре контакти повежу се са другим људима сличног интересовања, чују интересантне животне приче наших говорника, науче пуно нових ствари и остваре незаборавно искуство.

Уколико желите да будете део овог инспиративног догађаја, чујете успешне приче, али и добро се забавите, своје место на Start Now  конференцији можете резервисати на следећем линку: www.startnow.rs.

Пожурите, број карата је ограничен!

Извро: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian