Факултет организационих наука Универзитета у Београду традиционално у сарадњи са другим високошколским и научноистраживачким организацијама, као и научним удружењима организује Симпозијум о операционим истраживањима SYM-OP-IS.

Ове године се 46. SYM-OP-IS одржава у срцу Ђердапске клисуре, највеће и најлепше клисуре Европе, у Kладову, у хотелу ‘Ђердап’ у периоду од 15. до 18. септембра 2019. године.

Рок за слање радова је продужен до 15. јуна 2019. године.

 

SYM-OP-IS је интернационални симпозијум који традиционално окупља операционе истраживаче са циљем да се на формалан и неформалан начин сагледају и саопште резултати теоријских и практичних истраживања и у директном контакту размене информације од интереса за операциона истраживања. Конференција ће омогућити трансфер знања између научника, као и између научника и представника привреде. Охрабрује се писање радова и спровођење истраживања која превазилазе границе како између научних дисциплина тако и земаља, а у циљу унапређења међународне сарадње, посебно међу балканским земљама.

Конференција је изванредна прилика за окупљање истраживача у прелепом амбијенту Кладова и Ђердапске клисуре, у хотелу „Ђердап“ од 15. до 18. септембра 2019. године. Програмски одбор, којим председава Милан Мартић, и Организациони одбор, којим председава Драгана Макајић-Николић, припремају квалитетан научни али и друтвени програм.

 

Извор: symopis2019.fon.bg.ac.rs

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian