Студентска организација Унија студената ФОН-а и ове године организује четврти по реду “USF Gaming Fair” у периоду од 6. до 8. марта. Хуманитарни и такмичарски део пројекта – Хуманитарни гејминг турнир – одржаће се 6. и 7. марта у Гамепуб-у на Бановом брду, док ће едукативни део пројекта – Сајам гејминг индустрије – бити 8. марта на Факултету организационих наука.

„USF Gaming Fair“ је пројекат који за циљ има да младима подигне свест о значају и потенцијалу гејминг индустрије, као и да љубитељима видео игара пружи прилику да се друже и надмећу у својим вештинама и да на хуман начин помогну онима којима је то најпотребније. Сав прикупљени новац од котизација ће бити уплаћен на рачун фондације „Подржи живот“.

Хуманитарни гејминг турнир (6. и 7. март) ће окупити све љубитеље видео игара који ће имати прилику да се такмиче и покажу своје вештине у следећим видео играма: ЦС:ГО, ЦС1.6, ЛОЛ, ФИФА, НБА и Теккен7. Сви учесници ће плаћањем котизације допринети прикупљању новца, а најбоље учеснике очекују вредне награде.

Едукативни део пројекта (8. март) ће се одржати у просторијама Факултета организационих наука где ће сви студенти који се пријаве моћи да учествују у интерактивним предавањима и да присуствују панел дискусији. Након предавања уследиће сајам гејминг индустрије, који је уједно и прилика да студенти остваре први контакт са послодавцима из најбрже растуће индустрије данашњице.

Важност USF Gaming Fair-а су препознали многи партнери и пријатељи, који су подржали реализацију пројекта. Генерални партнер овогодишњег пројекта је „ЛГ“ а подршку пројекту пружиле су и компаније Computerland, Nzxt, Trust, GamePub, RuR, као и многи друге.

Унија студената ФОН-а је организација основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне хуманост, тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Унија подстиче проактивност и омладински активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организације пројеката као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: ФОН QУИЗ, Хуманитарни спортски турнир, Хуманитарно станд уп вече, Yard Sale и USF Gaming Fair.

USF Gaming Fair се одржава четврту годину за редом и један је од највећих пројеката Уније студената ФОН-а. Пројекат је отворен за све оне који желе да покажу своје вештине и способности у видео играма, за оне које желе да подрже хуманитарни карактер пројекта, као и за све оне који желе да сазнају шта се крије иза сцене једне од највећих индустрија данашњице.

Извор: najstudent.com

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian